Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Petrică și Maria au avut un blind date. Cum a decurs

Petrică și Maria de la Mireasa sezon 4 au avut un date blind. Cei doi au fost încântați de interacțiunea dintre ei.

colaj de imagini cu petrica si maria de la mireasa sezon 4 Galerie
Petrică și Maria de la Mireasa sezon 4 au avut un date blind. Cei doi au fost încântați de interacțiunea dintre ei | Antena 1

”Mă întorc cu iubirea vieții mele”, a spus Petrică înainte de întâlnirea cu Maria, sigur pe el că alegerea culorii albastru a fost una inspirată.

Pentru a face o impresie bună, fiul doamnei Ioana a parfumat un trandafir și l-a așezat pe scaunul unde partenera sa de la date s-a așezat.

”Am simțit să aleg albastru și am găsit și un trandafir. Cred că poate fi un semn că am ales albastru și să fie fata potrivită pentru mine”, a zis băiatul doamnei Ioana.

Impresionat de Maria, Petrică nu a ezitat să afirme că frumoasa concurentă a fost pe placul lui.

”Din ce am discutat, mi se pare foarte ok fata. Sunt foarte curios dacă o să fie și atracție vizuală, așa cum e prin paravan”, a zis Petrică despre date-ul cu Maria.

Și fata a considerat că întâlnirea a fost una reușită și că dorește să se mai vadă. Petrică a explicat, de asemenea, că își dorește să o cunoască pe Maria.

”E foarte frumoasa, îmi place”, a zis Petrică despre Maria care a afirmat că fiul doamnei Ioana este ”drăguț”. Cu câteva minute înainte, el a afirmat că Maria este mai drăguță decât se aștepta.

”Sunt timid, dar știu ce vreau”, a mai zis Petrică. ”Îmi place Maria, dacă ei se înțeleg. Îmi plac toate fetele, toate sunt frumoase”, a spus și doamna Ioana.

Cine este Petrică de la Mireasa sezon 4

Are 25 de ani și este din Călinești, Mureș. Este cântăreț bisericesc angajat, cântă la evenimente cu vioara și când nu a cântat, pe timpul pandemiei, s-a apucat să facă surprize la domicilliu.

Petrică Ioan Nemeș și-a dorit să intre în casa Mireasa pentru o experiență nouă. Nu crede neapărat că o să se însoare, dar își dorește o relație.

”Eu mă gandesc chiar să devin preot și mi-ar plăcea să-mi fie alături să-mi îndeplinesc visul. Nu sunt încă hotărât să fac acest pas, există această posibilitate.”, a spus el.

Cosmina Popa și Alin Georgescu, foști concurenți de la Mireasa, fotografii din copilărie. Cum arătau cei doi... Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Drama lui Seba. Băiatul și-a pierdut tatăl într-un accident rutier: ”Mi-a schimbat v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x