Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Raluca și Mohamed, replici dure după gafa făcută de fată. Concurentul nu a uitat

Raluca și Mohamed nu vor să îngroape ”securea războiului”. Cei doi concurenți de la Mireasa sezon 4 și-au aruncat cuvinte dure în emisia live din 3 septembrie 2021.

colaj de imagini cu mohamed si raluca fat de la mireasa sezon 4 Galerie
Raluca și Mohamed nu vor să îngroape ”securea războiului”. Cei doi concurenți de la Mireasa sezon 4 și-au aruncat cuvinte dure în emisia live din 3 septembrie 2021 | Antena 1

După emisiunea din 2 septembrie 2021, Mohamed a mers în casa băieților și le-a povestit schimbul de replici cu Raluca. Băiatul era pornit să o pună într-o lumină nouă, iar Raluca consideră că de vină este refuzul ei.

De cealaltă parte, doamna Mihaela nu pare să vadă o problemă în faptul că Raluca nu s-a exprimat corect când a explicat de ce nu-l place pe fiul ei.

”După întâlnire era încântată, când l-a văzut a fost surprinsă. Nu cred că i-ar da nicio șansă Raluca. Chiar dacă se vedeau, nu cred că-i dădea o șansă. A spus că se aștepta să fie un pic mai deschis, nu creol. Am înțeles-o într-un fel, dar m-a deranjat. Putea să se exprime mai frumos. După emisiune, și-a cerut scuze și am iertat-o. Mohamed a trecut peste, a știut să se abțină.”, a spus doamna Mihaela.

Replici dure între Mohamed și Raluca

În materialul difuzat, Mohamed a spus că Raluca este parșivă, lucru care a atras furia fetei.

”Nici nu mă cunoaște și spune că sunt prefăcută. Crede că sunt prefăcută pentru că l-am refuzat. Nu mă cunoști, dar nu poți să mă judeci dacă nu mă cunoști. Mai are puțin și sare pe mine.”, a zis concurenta de la Mireasa sezon 4.

”Te-am văzut de două ori, am văzut ce fel de persoană ești și ce caracter aici. Nu trebuie să-ți ceri scuze”, a replicat Mohamed.

”Ești pe altă planetă. Nu te văd bine deloc.”, a concluzionat Mohamed. ”Noi doi nu vom avea nimic, nici aici, nici afară”, a adăugat și Raluca.

Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Doamna Eugenia, în lacrimi după ce s-a difuzat povestea lui Marius... Cosmina Popa și Alin Georgescu, foști concurenți de la Mireasa, fotografii din copilărie. Cum arătau cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x