Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce au spus Maria și Antonio despre despărțirea dintre Simona și Andrei. Ce anunț a făcut tânăra

După aproximativ două luni în care Antonio și Maria nu au mai intrat live cu susținătorii, cei doi câștigători ai sezonului 7 Mireasa și-au făcut puțin timp pentru cei care și-au dorit să le pună întrebări. Cei doi tineri se află în prezent în Marea Britanie. Printre subiectele abordate s-a numărat despărțirea dintre Simona și Andrei.

Antonio și Maria, Simona și Andrei Galerie
Maria și Antonio au avut o reacție cu privire la despărțirea dintre Andrei și Simona | Antena 1

Cei doi foști câștigători Mireasa au făcut un live pe TikTok din Anglia, după ceva vreme în care nu au mai vorbit cu susținătorii. Cei doi au explicat că nu au sărbătorit cele 10 luni de căsnicie pentru că au fost foarte ocupați și obosiți. De asemenea, fata a anunțat că urmează să renunțe pentru o perioadă la social media. Întrebați ce părere au despre despărțirea dintre Andrei și Simona, băiatul a avut o reacție fermă.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Hatice, reacție furibundă după ce Andrei a vorbit despre ea: „Ca prietenă a Simonei am simțit nevoia să o apăr”

De ce nu au sărbătorit Antonio și Maria împlinirea a 10 luni de căsnicie

„Avem și noi perioade mai încărcate și nu mai suntem în casa Mireasa să sărbătorim în fiecare lună, deși am vrea”, a spus Maria.

„Noi ne-am dori să sărbătorim în fiecare lună, dar s-au schimbat foarte multe în Anglia. Prețurile au crescut extraordinar și a fost o perioadă în care a trebuit să-mi schimb licența la mașină, licența mea de taxi. Sunt foarte multe lucruri. Noi vă mulțumim că sărbătoriți de fiecare dată, să nu vă supărați pe noi dacă nu postăm ceva, dar câteodată chiar nu putem”, a spus Antonio.

Ce spun Antonio și Maria despre despărțirea lui Andrei de Simona: „Nu cred că e o pierdere”

Întrebați ce părere au despre despărțirea lui Andrei de Simona, Maria a spus: „Ne pare rău”, în timp ce Antonio a avut o replică acidă referitoare la Simona: „Mie nu. Nu cred că e nicio pierdere. Am vorbit puțin cu Andrei, am intrat pe un live de-ale lui, l-am salutat. Sper să fie amândoi bine, dar mai mult ei. Cu Rodica n-am avut niciodată nicio... Eu cred despre Andrei că se lăsa influențat. E o decizie bună că a părăsit-o, din punctul meu de vedere. Nu știu dacă chiar a fost umilit, dar la un moment dat era într-o cârdășie cu Hatice și Mihai”, a spus soțul Mariei.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Valentin Harle a participat la petrecerea aniversară a Gabrielei Pițigoiu. Ce au publicat cei doi foști soți

Ce anunț a făcut Maria: „Probabil cât de curând...”

„Trebuie să fac un anunț. Probabil cât de curând, îmi voi închide toate paginile de socializare pentru o perioadă. Și ne vom mai vedea doar când vom intra pe TikTok live”, a spus Maria.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum au apărut Antonio și Maria în online, după ce s-a spus pe grupuri că s-ar fi despărțit

Întrebați când vor face un copil, Antonio a răspuns: „Mai durează puțin. Acum ne dorim să facem mulți bani și să ne realizăm”.

Mireasa, sezon 7. Hatice, reacție furibundă după ce Andrei a vorbit despre ea: „Ca prietenă a Simonei am simțit nevoia s... Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Ce a făcut Alexandru la scurt timp după ce a părăsit emisiunea: „Ne-a trimis aceste poze”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x