Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concurenților

Cuplurile din casa Mireasa s-au votat între ele în gala de pe 1 decembrie 2023. Conurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu din sezonul 8

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Cuplurile din casa Mireasa s-au votat între ele în gala de pe 1 decembrie 2023 | Antena 1

Încă de la începutul galei de 1 decembrie 2023 Simona Gherghe a anunțat că trebuie să aibă loc votul între cupluri.

În timpul galei Mireasa cuplurile însoțite de mame au mers la urnă și au votat care este în opinia lor cel mai puternic cuplu al sezonului 8, dar și care este cel mai slab cuplu.

Cum au votat cuplurile din casa Mireasa. Cine este cel mai slab cuplu

Ana și Daniel au votat la cel mai puternic cuplu pe Robert și Bia și la cel mai slab pe Bogdana și Liviu.

Adrian, Daria și doamna Mari au votat la cel mai puternic cuplu pe Robert și Bia și la cel mai slab pe Bogdana și Liviu.

Robert, Bia și doamna Anina au votat la cel mai puternic cuplu pe Ana și Daniel și la cel mai slab pe Ioana și Marius.

Ioana, Marius și doamna Mirela au votat la cel mai puternic cuplu pe Ana și Daniel și la cel mai slab pe Daria și Adrian.

Sergiu, Madi și doamna Nadia: Puternic: Robert Bia. Slab: Andreea și Bogdan.

Liviu, Bogdana și doamna Lucica: Puternic: Madi și Sergiu. Slab: Ana și Daniel.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Alex și Luiza au votat la cei mai puternici pe Madi și pe Sergiu, iar la cel slab cuplu pe Bogdan și Andreea.

Bogdan, Andreea și doamna Crina au votat la cel mai puternic: Ana și Daniel. Cel mai slab: Bogdana și Liviu.

Liviu și Bogdana au primit cel mai mare număr de voturi pentru eliminare. Totuși, pentru că e 1 decembrie, cei doi au primit un cadou și nu au fost eliminați.

Ana și Daniel și Robert și Bianca sunt cele mai puternice cupluri din casa Mireasa, potrivit voturilor egale.

Doamna Lucica, Liviu și Bogdana au trecut de la agonie la extaz când au aflat că nu părăsesc casa Mireasa.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei. Cum a reacționat Bogdan: „Am fost emoțio... Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x