Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei. Cum a reacționat Bogdan: „Am fost emoționat”

Pentru că a fost onomastica Andreei, părinții acesteia au ținut să-i facă o vizită fetei. Bogdan a fost vizibil emoționat când mama și tatăl iubitei au intrat în casa Mireasa.

Colaj cu Bogdan și Andreea de la Mireasa Galerie
Părinții Andreei i-au făcut o vizită fiicei în casa Mireasa | Antena 1

Andreea a primit o vizită surpriză în casa Mireasa de la părinții săi. Bogdan a fost foarte emoționat când i-a întâlnit pe mama și tatăl iubitei. „Trebuie să-mi cunosc și eu ginerele”, a spus mama Andreei, iar fata a avut voie să meargă în casa băieților și să-și cheme iubitul.

Bogdan a dat mâna cu părinții Andreei și le-a spus: „Îmi cer scuze pentru situațiile de atunci. Am trecut și prin greutăți”.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Cum au apărut Bogdan și Andreea la Capriciile Iubirii: ”Pur și simplu așa simt”

Ce a ținut să-i spună mama Andreei lui Bogdan. Fata a primit o vizită surpriză în casa Mireasa

„Ce emotiv ești! Ai mai fost căsătorit! Nu stai prima dată de vorbă cu soacra! Mie mi-a plăcut de voi de la început! Dar grijă cu joucrile. În rest sunteți frumoși! Important e ce simțiți voi. Nu ne interesează ce zice lumea! Dacă ar fi să trăiești după lume înseamnă că nu mai poți trăi. Eu am văzut că mereu o urmăreai cu privirea. Am program în AntenaPLAY și am văzut că Bogdan nu a scăpat-o cu privirea pe Andreea. La petreceri am stat cu teamă să nu facă vreo strategie de recucerire”, a spus mama Andreei.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Alex și Luiza la Capricii după ce Andreea și Bogdan s-au declarat un cuplu

Bogdan le-a spus părinților Andreei că acum conexiunea dintre ei doi e mult mai puternică față de cea de la începutul sezonului.

„Chiar am avut emoții. Nu mă așteptam. Am vrut să-i cunosc și să văd ce impresie au despr emine”, a spus Bogdan în gala Mireasa de pe 1 decembrie 2023.

Andreea a precizat că ea și Bogdan au susținerea părinților.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa, sezon 8. Doamna Lucica, deranjată de atitudintea Bogdanei: „Mă îmbolnăvesc”. Fata și-a îngânat soacra. Liviu a ... Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x