Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 17 aprilie 2024. Ce dezvăluiri au făcut Maria și Ștefan la provocarea mărturisirilor: „Deci ai fost amant”

În casa Mireasa a avut loc provocarea mărturisirilor. Maria și Ștefan au vorbit despre foste relații

Ștefan și Maria Galerie
maria și Ștefan au făcut mărturisir din fostele relații | Antena 1

„Este unul dintre task-urile acelea cheie din sezon. S-au făcut niște mărturisiri grele pe care mamele și Iuliana le-au jurizat aseară neștiind cui aparțin acele mărturisiri. O să insistăm asupra cuplurilor. Pentru ei e essential să se cunoască, înainte de a face următorul pas în relația lor”, a anunțat Simona Gherghe.

Ștefan a povestit că a fost amant, iar Maria a povestit că a avut o relație când a stat în Germania cu un coleg de muncă de altă naționalitate, cu 4 ani mai mic, iar părinții n-au știut.

Ce mărturisiri au făcut Maria și Ștefan

Ștefan: În relația în care am intrat ea mai avea pe cineva. Au trecut 3 luni în care ea a venit la sală, ne-am antrenat

Maria: Deci ai fost amanat

Ștefan: Se poate spune. Dar pe mine m-a iubit

Maria: Am primit o scrisoare unde mi s-a zis că ai fost întrețiut

„Chestia asta n-o știe nimeni”. Fata a povestit că a avut o relație când a stat în Germania cu un coleg de muncă de altă naționalitate, cu 4 mai mic.

„Am ajuns să avem o relație, ne-am îndrăgostit. Cum m-a iunit băiatul ăsta, nu m-a iubit nimeni niciodată Au fost multe diferențe de religie, de vârstă. Am fost la un eveniment și atunci m-am despărțit de el. A plâns mult. Simțema că-l iubesc, dar nu am mai putut continua relația. Era toxicitate. Ea foarte gelos. Au aflat șefii și angajații că sunt cu el. A ieșit tămbălău”

„E viața lui. Eu nu o să mă bag. Eu nu am fost niciodată contra lui”, a spus doamna Iuliana.

Citește și: Fotografia rară cu Simona Gherghe din copilărie. Cum arăta prezentatoarea de la Mireasa când era mică | Foto

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 17 aprilie 2024. Un băiat a primit o sancțiune pentru că nu a participat la provocarea mărturisirilor... Mireasa sezon 9, 17 aprilie 2024. Ce mărturisiri au făcut Cristian și Antonia. Cei doi au descoperit că au ceva în comun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x