Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

Cristian nu este sigur dacă să o cheme pe Antonia în casa Mireasa. Tânărul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a mărturisit că și ea are un semn de întrebare. Antonia a intrat în direct și i-a spus băiatului că dacă o va chema, răspunsul ei va fi „Da”.

Colaj cu Antonia, Cristian și doamna Daniela Galerie
Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa | Antena 1

Cristian i-a cerut sfatul doamnei Daniela, nefiind sigur despre decizia pe care să o ia.

„Mi-am dat seama că opritul lavalierei era un mijloc nu numai să evadeze. Semnul meu de întrebare e dacă ea a contibuit atunci la tot ce a declanșat. De ce dintr-o dată sentimentul acesta de învinovățire și detașare față de tine. Aici am un semn de întrebare. Ea a fost de la bun început preocupată de susținători. Intuiția mea m-a dus în direcția asta. Pleci mai departe într-o relație cu o astfel de povară. Îmi place de ea, nu am un dubiu față de ea, dar încerc să o eliberez de povara trecutului”, a spus doamna Daniela.

Cristian, nehotărât în privința chemării Antoniei în casa Mireasa. Doamna Daniela și-a pus pe gânduri fiul: „Am un semn de întrebare”

„Am pe conștiință acest lucru și ea a dus la împovărarea lui Cristian. Când era în fosta relație și se pune aproblema ca partenerul de atunci să părăsească competiția au fost spuse niște lucruri. Eu cred că ea a contribuit, prin ce a spus Valentin, aducându-i lui Cristian prejudiciu de imagine. Cred că asta e o povară. Nu vreau să fac nicio speculație”, a spus mama lui Cristian

Antonia i-a trimis o nouă scrisoare lui Cristian, în care i-a sugerat să o cheme înapoi în casa Mireasa, asta dacă își dorește și el.

„Eu o vreau în secunda asta cu mine, dar e mult mai mult decât atât. Eu simt că mi se spune (n.r. să o cheme în casă). Dar eu sunt iubitul ei și vreau să-I fie bine. Calitatea mea, scopul meu, poziția mea… nu e de amic, e de partener. Și mă gândesc la tot. Eu mă presez pe mine. Dacă o știu super bine în afară eu îmi doresc să fie acolo”, a spus Cristian.

Băiatul a mers la camera de AntenaPLAY și i-a mulțumit pentru scrisoare, precizându-i că amâdnoi trebuie să aibă răbdare și să dea timp timpului. Tu ești cea mai important persoană pentru mine.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia, mesaj emoționant pentru Cristian. Ce i-a transmis iubitului la scurt timp de la eliminare

Antonia a intrat în direct la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

„Sunt foarte bine, să știi. Cristian, vreau să-ți spun ceva: raționamentul și ezitarea ta sunt perfect înțelese de mine. Să știi un lucru: eu sunt foarte bine. Eu nu am niciun fel de afecțiune. Starea mea de sănătate depinde de alegerile mele și eu am ales să fiu bine. Normalitatea de afară e benefică pentru mine, dare u vreau să fiu lângă tine. Eu m-am exprimat vehement cu ce vreau să fac, dar alergerea e la tine”, a spus Antonia

„Trebuie să fim conștienți amândoi că în exterior poți să evadezi. Aici trebuie să confrunți. Vreau să știu sigur de la tine, că putem să le confruntăm împreună”, a spus Cristian.

„Antonia, nu m-am îndoit de tine. Am simțit să-I spun lui Cristian lucrurile acelea pentru a vedea dacă te dorește pe tine”, a spus doamna Daniela.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de Paşte. Maria Cârneci petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa... Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Încălcare gravă de regulament! Sancțiunea implică o cursă de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x