Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Familia Deliei au venit în platoul Capriciile Iubirii și și-au spus părerea despre Dediș

Părinții Deliei au fost prezenți în platoul Mireasa Capriciile Iubirii, unde se afla și Dediș. Iată ce sfaturi i-au dat tânărului.

Mireasa sezonul 9. Familia Deliei au venit în platoul Capriciile Iubirii și și-au spus părerea despre Dediș Galerie
Părinții Deliei au fost prezenți în platoul Mireasa Capriciile Iubirii, unde se afla și Dediș. Iată ce sfaturi i-au dat tânărului. | Antena 1

Mama și tatăl Deliei i-au spus câteva cuvinte lui Dediș, după situația în care cei doi tineri s-au aflat.

Familia Deliei, în platou la Capriciile Iubirii

Foarte entuziasmată, Delia a sărit în brațele mamei. Ea a fost încântată de faptul că mama și tata au venit să o vadă.

”Nu e schimbată cu mult”, a zis mama fetei. Tatăl Deliei a afirmat că au o relație foarte strânsă, de aceea fetei îi este greu să nu-i vadă.

Despre cunoașterea și situația cu Dediș, cei doi părinți și-au spus părerea. Iată ce au avut de zis.

”Asta e problema lor, problema lui. Restul nu ne băgăm. Personal nu am nimic cu el.”, a spus mama fetei.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Motivul pentru care Bia a venit fără Robert la Capriciile Iubirii. Se va muta singură în București

”Decizia e doar la ei”, a completat tatăl, iar mama a afirmat că a fost luată. ”Comentariile nu mai contează”, mai zis doamna.

Tatăl Deliei l-a încurajat pe Dediș să fie mai hotărât în ceea ce face. ”Și mai sincer cu tine. Pentru că consider că nu știe ce vrea. Eu sunt convinsă că nici în momentul de față sufletul nu e împăcat. Capitolul cu Delia s-a încheiat, nu la asta mă refer. Asta e hotărârea, așa a fost să fie. Poate e un nou început pentru el. Ea oricum o să fie fericită, depinde acum lângă cine”, a zis mama concurentei.

Părinții au zis că nu s-ar împotrivi dacă Delia și Dediș s-ar apropia din nou. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Mireasa, sezon 5. Ce mai face Inimioara, fosta concurentă a emisiunii. Cum s-a pozat în brațele soțului ei... Mireasa sezonul 8. Motivul pentru care Bia a venit fără Robert la Capriciile Iubirii. Se va muta singură în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x