Antena Căutare

Surpriză de proporții pentru Florin! Elly și Cristian Şonea, îndrăgitul cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu”, i-au transmis un mesaj

Elly și Cristian Şonea, cel mai îndrăgit cuplu al sezonul al patrulea "Mireasă pentru fiul meu", au intrat în direct să-l susțină pe Florin Florea.

„Fii puternic! Să știi că ai mulți susținători, suntem alături de tine! Să nu mai plângi, să nu mai fii supărat!”, i-au transmis Elly și Cristian Şonea.

Viața lui Florin a început cu o mare încercare - împreună cu fratele său, a fost lăsat de tată pe peronul unei gări. Și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii surogat.

Însă soarele nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu, a început să răsară și pe strada lui. Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu, și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: antenaplay.ro/mireasa.

Mama lui Ciprian a izbucnit în plâns, din cauza Ellei! Cuvintele concurentei au fost ca un cuțit în inimă: „Nu mă aștept... Crize de furie și hohote de plâns în casa Mireasa! Armando dă iama-n fete! Prietenele ajung adversare: „Cât să mai supor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x