Antena Căutare

Veste șoc în casa Mireasa! Florin Florea, scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă: „Îmi placi și fizic”

Situație complet neașteptată în timpul emisiunii Mireasa, de la Antena 1! Concurentul Florin Florea a primit o scrisoare surprinzătoare, de la o admiratoare extrem de îndrăgostită!

Lucrurile devin tot mai surprinzătoare în casa Mireasa de la Antena 1, după ce Florin Florea a primit o inedită scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă, dar și o poză cu tânăra îndrăgostită.

FLORIN FLOREA, SCRISOARE SPECIALĂ ÎN EMISIUNEA MIREASA, LA ANTENA 1

Așa cum era de așteptat, momentul a stârnit din plin curiozitatea celorlalți din emisiune.

CITEȘTE ȘI: Ale și Ionuț, scandal uriaș în casa Mireasa! Ce secret neștiut a ieșit la iveală: „Băiețașul ăsta are o probleme”

Florin Florea s-a născut în Slătioara și are 28 de ani. Viața lui Florin a început cu o mare încercare: el și fratele său au fost lăsați de tată pe peronul unei gări. Concurentul și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii. Însă destinul nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu norocul a început să răsară și pe strada lui. Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el!

Veste șoc în casa Mireasa! Florin Florea, scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă: „Îmi placi și fizic”

Florin Florea a primit o super scrisoare de dragoste

Florin Florea a primit o super scrisoare de dragoste

Azi, Florin Florea se află la emisiunea Mireasa pentru a-și găsi jumătatea perfectă.

CITEȘTE ȘI: Nuțu și Alexandra, momente pasionale în casa Mireasa! Concurenții, surprinși în ipostaze intime

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat după ce acesta a primit o scrisoare de la o admiratoare!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral

Tensiunile își spun cuvântul! Costumul de baie, mărul discordiei între Ionuț Raicu și Ale... O personalitate care ascunde multe secrete în casa Mireasa! Ciprian, acuze despre lipsa de empatie a Inei: "Sunt su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x