Antena Căutare
Logo show

Reţeta lui Vlădutz: Antricot fructat cu căpşuni

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi rețeta Antricot fructat cu căpşuni, care este de fapt o salată delicioasă.

Ingrediente pentru rețeta Antricot fructat cu căpşuni

600 gr antricot de vită sare piper 200 gr brânză cedar 200 gr brânză gouda 1 caserolă salată rucola 250 gr căpșuni 1 sfeclă roșie 100 gr fistic 50 ml reducție de oțet balsamic

Mod de preparare pentru rețeta Antricot fructat cu căpşuni

Antricotul de viță, bine curățat de tendoane se asezonează cu sare și piper și se prepară pe grătar. Se lasă apoi la odihnit, acoperit, după care se feliază subțire.

Sfecla se curăță și se dă pe răzătoare. Brânzeturile se feliază, iar căpșunile se taie în jumătăți.

Toate aceste ingrediente se amestecă cu salata rucola și feliile de carne. Se adaugă peste ingrediente, în fir subțire, reducția de oțet balsamic și se presară fistic.

Poftă bună!

Joi, 26.04.2018, 08:36
x