Tortelloni cu carne si sos de rosii
Ingrediente pentru tortelloni cu carne si sos de rosii:
250 g tortellinni cu carne (o punga)
2 cani bulion
1 ceapa
3 catei usturoi
1/2 ardei gras
sare, piper, busuioc dupa gust
cascaval ras
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa cu putina sare si ulei de masline, conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ceapa si usturoiul tocate marunt se pun la calit usor in cateva linguri cu ulei de masline. Se "stinge" cu sucul de rosii si se aduce la fierbere. Se adauga ardeiul tocat marunt si maslinele. Se potriveste gustul de sare si piper si se condimenteaza cu busuioc si oregano.
Se fierbe la foc mic pana incepe sa scada sosul si se da deoparte. Se pun pastele in sos si se amesteca usor, pana sunt acoperite bine cu sos.
Se serveste cald, presarat cu cascaval ras.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 31.05.2010, 10:08