Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta "Trei dorințe", având la bază trei ingrediente delicioase: pește afumat, spaetzle și sos de cașcaval.
Ingrediente pentru rețeta Trei dorințe
500 g spaetzle 300 g macrou afumat 50 g măsline 250 g cașcaval 600 ml smântână de gătit 1 cub gorgonzola 1 linguriță de muștar, boabe 1-2 cepe roșii sare piperMod de preparare pentru rețeta Trei dorințe
Spaetzlele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Pentru sosul alb, se aduce smântâna la punctul de fierbere, apoi se adaugă cașcavalul ras, puține măsline, muștarul boabe și puțină gorgonzola. Se amestecă intens până rezultă un sos omogen.
Se adaugă sosul peste spaetzle și se presară deasupra, bucăți din peștele afumat și ceapă roșe tocată fideluță.
Poftă bună!