Antena Căutare

Alex Velea, despre viața de tătic: ”Părinții mă ajută și le mulțumesc. Dominic chiar exagerează cu iubirea!”

Alex Velea a venit la Neatza și a vorbit plin de entuziasm despre viața de tătic: ”Părinții mă ajută și le mulțumesc. Dominic chiar exagerează cu iubirea!”

Alex Velea a venit la Neatza și a vorbit plin de entuziasm despre viața de tătic: ”Părinții mă ajută și le mulțumesc. Dominic chiar exagerează cu iubirea!”

Alex Velea are multe calități, dar poate cea mai importantă dintre toate e că este un tată și un soș minunat, despre care iubita lui, Antonia, a avut mereu numai cuvinte de laudă.

Artistul și Antonia au devenit anul trecut părinți pentru a doua oară. Cântăreața a adus pe lume, pe 7 decembrie, un băieţel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naştere și pe care l-au numit Akim.

Solista a născut la o maternitate din Bucureşti, iar alături i-a stat tot timpul, tatăl copilului, Alex Velea. Cei doi mai au împreună un băieţel de doi ani, Dominic, născut tot în decembrie.

Piesa unui român a ajuns pe coloana sonoră a următorului "Fast & Furios". Tu ai ascultat-o?... Horoscopul zilei de 17 ianuarie. Leii sunt confuzi și ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu cu partenerul de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x