Antena Căutare

Răzvan a făcut o criză de râs la Neatza! Dani și-a luat periuță de dinți second-hand – Video

Răzvan Simion a făcut o criză de râs în ediția de marți a celui mai iubit matinal, după ce Dani Oțil a amintit că și-a luat o periuță de dinți electric de la second-hand.

Răzvan Simion a făcut o criză de râs în ediția de marți a celui mai iubit matinal, după ce Dani Oțil a amintit că și-a luat o periuță de dinți electric de la second-hand.

„Mie îmi trebuie o emisiunea întreagă să vă povestesc despre toate electrocasnicile pe care le avea. Era convins că era singurul din Reșița care avea televizor color. Era o marcă de televizor de nici prăjitoare de pâine nu se făceau cu marca aia”, a spus Răzvan Simion, râzând cu lacrimi.

„Cea mai mare problemă a fost când mi-am dat seama că printre obiectele electrocasnice pe care le-am achiziționat de la second-hand era și o periuță de dinți electric, dar cine știe… Am avut prima periuță de dinți electrică dintre prietenii mei”, a povestit Dani Oțil.

Atât a trebuit și Răzvan a făcut o adevărată criză de râs.

„Cică a avut prima periuță electrică din România cu gust de moș”, a mai spus el, continuând să râdă cu lacrimi.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Limba soacrei”, rețeta specială pe care trebuie neaparat să o știi și tu! Vlădutz a explicat tot ce trebuie să faci... Nu poți să ratezi așa ceva! Corul bărbaților plecați la băut! S-au întâlnit la un bar și au cântat cu pahare - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x