Antena Căutare

Clipe tensionate și un dezastru total, în bucătărie: Dani a ajuns cu capul în cuptor, iar Răzvan are o criză de râs. Flavia: "Nu vrei să ne arăți că ești gata să fii soț?"

Lipsa lui Vlădutz aduce dezastru în bucătăria de la Neatza. Răzvan are o criză de râs, iar Dani Oțil a ajuns cu capul în... cuptor. Flavia? Cea mai relaxată din peisaj. Dă sfaturi., de pe margine.

Lipsa lui Vlădutz aduce dezastru în bucătăria de la Neatza. Răzvan are o criză de râs, iar Dani Oțil a ajuns cu capul în... cuptor. Flavia? Cea mai relaxată din peisaj. Dă sfaturi., de pe margine.

Când bucătarul nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă și leșină oamenii de foame... sau de râs, în cazul lui Răzvan. Cine să gătească? Să-i ajute cineva!

Oprește-te din orice ai face și ascultă două secunde: Un copil cântă spectaculos, la vioară, piesa Lidiei Buble: "O... De ce roșiile românești sunt mult mai scumpe decât cele din import. Motivul pentru care plătești mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x