Antena Căutare

Cum a reacționat micuțul Tiago când și-a văzut mama pe ecranele din platoul Neatza. Defilarea adorabilă cu Gabriela Prisăcariu

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu și-a însoțit mama pe platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Micuțul a furat toată atenția cu reacția adorabilă pe care a avut-o atunci când și-a văzut mama pe ecrane.

colaj foto dani otil gabriela priscariu si fiul lor luca tiago Galerie
Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu și-a însoțit mama pe platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu și-a însoțit, din nou, părinții pe platoul de filmare de la SuperNeatza cu Razăvan și Dani. Deși el a participat la momentul rubricii de modă de la matinal, micuțul a fost cel care a atras, cu adevărat, toată atenția.

El a apărut încă din primele momente, jucându-se cu o minge și deși tatăl lui „i-a făcut instructajul”, tot a reușit să dărâme decorul. „Tata, tu să stai liniștit aici că aici e știință. Eu sunt ca nene chirurgul, eu dacă tai la rubrica aceasta greșit, se schimbă lumea”, i-a spus Dano Oțil lui Tiago. Mai mult, în momentul în care mama lui a intrat în platou, juniorul nu și-a mai putut stăpâni entuziasmul.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, imagine adorabilă cu Dani Oțil și fiul lor, la „ora de culcare”. Cum îl adoarme prezentatorul pe micul Tiago

Reacția adorabilă a micuțului Tiago când și-a văzut mama pe ecranele din platoul de la SuperNeatza cu Răzvan și Dani

Atunci când Gabrielei Prisăcariu a intrat în platou, purtând o ținută superbă, din nouă piese, fiul ei și al lui Dani Oțil a avut o reacție adorbilă. Extrem de entuziasmat, el a început să strige „Mama!” arătând către monitoarele din platou.

Micuțul chiar a mers și lângă mama lui să îi arate „descoperirea”, spre deliciul celor din platou, dar și al telespectatorilor. Cei doi au plecat ținându-se de mână, dar au revenit la prezentarea următoarei ținute.

„Îmi cer mii de scuze. Nu eram pregătit pentru asta. Am transpirat rece”, a ținut să precizeze prezentatorul TV după momentul cu fiul său, încărcat de emoție.

Gabriela Prisăcariu și-a făcut apariția într-o rochie elegantă, iar Tiago cucerit de mama sa a mers alături de ea și au defilat împreună.

„O să scăpăm și de paraziți imediat. Avem tot felul de persoanje care ne indundă platoul. Aici se intră în orice condiții”, a mai glumit Dani Oțil.

Ce spune matinalul despre diferența de înălțime dintre bărbat și femeie, având în vedete să partenera lui, Gabriela Prisăcariu, îl depășește cu 5 cm în înălțime

Citește și: Gabriela Prisăcariu, probleme cu micuțul Tiago: „Nu știu ce să mai fac!”. Ce se întâmpla cu fiul ei și al lui Dani Oțil

Ce spune matinalul despre diferența de înălțime dintre el și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu are înălțimea de 1,80 m și în ciuda diferențelor enumerate, pe care unii le-ar putea considera impedimente, cei doi nici măcar nu se gândesc! Ba mai mult, nu au niciun fel de regulă în această privință, dovadă fiind situația pe care Dani Oțil a expus-o în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, povestind o întâmplare de la o nuntă când mireasa era supărată că nu purta tocuri pentru că soțul ei ar fi părut mai mic de înălțime.

La o nuntă la care erau invitați, mireasa nu a fost lăsată să își pună tocuri pentru că ar fi fost mai înaltă decât soțul ei. Gabriela s-a dus către mire și i-a spus: „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ....?”. Răspunsul mirelui i-a lăsat mască pe amândoi.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa "mea" (n.r mireasa bărbatului din poveste) era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ....?” și omul zice: ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”.”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Neatza cu Răzvan și Dani. Unde se găsește cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc. Locația de vis unde te poți r... Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani spune „Neatza!” de la malul Mării Negre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x