Antena Căutare

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce a făcut pentru fosta iubită

Cuza a apelat la un gest neașteptat față de fosta lui iubită chiar în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsă de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul său de Ziua Femeii.

Colaj cu Ramona Olaru și Cuza în ipostaze neașteptate la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Cuza a apelat la un gest neașteptat față de fosta lui iubită chiar în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Cuza i-a făcut Ramonei Olaru o surpriză de zile mari la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Deși s-au despărțit de aproximativ 3 ani, cei doi au rămas în relații bune și sunt colegi de platou. Aceștia au avut o relație foarte frumoasă, iar principalul motiv al separării a fost nepotrivirea de caracter.

Asistenta TV și fostul partener se înțeleg de minune ca prieteni. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, solistul de la „Noaptea Târziu” nu uită să o uimească în continuare pe femeia care a fost lângă el doi ani.

În ediția de 8 martie 2024, de Ziua Femeii, Cuza și-a făcut apariția în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu un cadou special pentru fosta iubită. Până și Ramona Olaru a fost mirată când l-a văzut într-o astfel de ipostază.

Ce gest înduioșător a făcut Cuza pentru Ramona Olaru în fața telespectatorilor, încă de la primele ore ale dimineții

Pentru că au o relație de prietenie bazată pe respect, solistul de la „Noaptea Târziu” a hotărât că este cazul să-i aducă zâmbetul pe buze Ramonei Olaru cu un buchet spectaculos de trandafiri roșii. Surpriza a fost făcută cu ocazia zilei de 8 martie.

Dani Oțil, Radu Bucălae și Răzvan Simion au admirat gestul înduioșător al lui Cuza. Mai mult, aceștia au avut și cuvinte de laudă la adresa lui.

Citește și: Magicianul Robert Tudor a sunat-o pe mama Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a zis în direct: ”Auzi, doamnă...”

„Ți-am adus flori, să îți alegi! Alege o floare!”, i-a zis tânărul asistentei TV.

„Păi doar una?! Păi îți dai seama că vreau roșu, nu?!”, a întrebat Ramona Olaru.

„Ești o floare, ești un crin, ești parfumul cel mai fin!”, a intervenit Răzvan Simion în discuția celor doi.

Cuza a ținut să-i transmită Ramonei Olaru un „La mulți ani, femeie!” călduros.

Ce a mărturisit Cuza despre despărțirea de Ramona Olaru

Deși sunt persoane foarte discretă, Ramona Olaru și Cuza nu au ezitat să vorbească despre motivul despărțirii. În urmă cu ceva timp, solistul de la „Noaptea Târziu” vorbea cu multă admirație despre femeia cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire.

„Aproape de doi ani (n.r.- au fost împreună). O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea.

Citește și: Care e statusul amoros al Ramonei Olaru. Cum a răspuns când a fost întrebată cum stă cu dragostea

Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a declarat Cuza în cadrul unui podcast.

„Dacă respecți un om cum să nu mai vrei să-l mai vezi? Ea nu mi-a făcut un rău atât de mare, încât să nu mai vreau să o mai văd. Este un om pe care l-am iubit, este un om pe care îl respect, pe care îl admir în continuare, dacă a fost iubita mea și nu mai e, asta nu înseamnă că trebuie să devină dușmanul meu. Redevine amica mea”, a mai punctat el.

Magicianul Robert Tudor a sunat-o pe mama Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a zis în direct: ”Auzi, doamnă... Mirela Retegan și fiica ei, Maya, în lacrimi la TV. Ce au dezvăluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x