Antena Căutare

Ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte postate de Flavia! Dani Oțil a dat-o de gol în direct, la TV: ”Până să facă clipul perfect, Flavia a mâncat tot vălăul ală plin de înghețată”

Sfârșitul săptămânii a fost unul cu totul și cu totul inedit pentru Flavia și Amalia, care au fost la piscină, după cum au recunoscut ele în direct, în emisiune.

”Weekend foarte frumos, am fost cu Flavia la piscină. A fost frumos.”, a povestit Amalia, în timp ce Dani a comentat: ”Ați postat... Cât v-a luat să faceți poza cu Flavia, când iese din piscină?

Dani n-a crezut-o, însă, și, ba mai mult, acesta a dat-o de gol pe Flavia: ”Amalia, uiți că am fost prezenți la efectuarea unui Instastory. Până a obținut clipul perfect, Flavia a mâncat tot vălăul ală plin de înghețată.”

Cum au comentat fetele, aflați în clipul de mai sus!

Dani Oțil, mângâiat tandru de Anna Lesko: „Doamne, ce-mi place să-ți ating...”... Dani Oțil, despre falsitatea din mediul virtual: ”Hai să nu ne mai mințim. Burtica se ascunde cel mai bine în online!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x