Antena Căutare

„Mă încearcă o rușine. Ți-ai pus și în cafea”. Cu ce l-a tratat Răzvan Simion pe Dani Oțil de conjunctivită

Dani Oțil a fost tratat de conjunctivită de către bunul lui prieten, Răzvan Simion, cu... lapte matern, astfel că prezentatorul a mirosit ca un bebeluș.  

Dani Oțil a fost tratat de conjunctivită de către bunul lui prieten, Răzvan Simion, cu... lapte matern, astfel că prezentatorul a mirosit ca un bebeluș.

„Nu uita, atunci când ai avut conjunctivenie și te-am ținut aici să îți bată lumina în ochi să îți facă mai rău, nu știi că te-am tratat cu lapte matern? Nu știi că am cerut lapte de mamă de ți-am picurat, de miroseai a bebeluș la un moment dat? Chiar îți puneai și în cafea”, a spus Răzvan Simion.

„Mă întreabă studenții dacă sunt momente stânjenitoare în această meserie. Până astăzi, nu”, a mai spus Dani Oțil, când discuția în platoul celui mai iubit matinal s-a întețit pe tema... alăptării și a recoltării laptelui matern.

„Mă încearcă o rușine”, a spus și Răzvan Simion.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

33 de ani de când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Adrian Bumbescu: Nici după meci nu ne-am dat seama ce per... Show incendiar la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Melisa și LouLou au cântat „Pati Pati” și au dansat alături de Ramona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x