Antena Căutare

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediţii speciale. Iată programul complet.

colaj foto echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani de paste Galerie
Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza | Antena 1

De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediţii speciale. Răzvan, Dani și ȋntreaga gașcă matinală le vor fi alături telespectatorilor nu doar dimineţile, ci și după-amiezele de sărbătoare.

Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificaţie aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească ce tradiţii şi obiceiuri urmează românii la această sărbătoare. În vreme ce reporterii Super Neatza le vor arăta telespectatorilor cum se pregătesc românii pentru sărbătorile pascale, invitaţi speciali vin cu momente de suflet în platoul emisiunii.

Citește și: Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri

Împreună cu teologul Damian Anfile, Răzvan și Dani vor vorbi despre ȋnsemnătatea acestei zile. Specialistul ȋn nutriţie, Cristian Mărgărit, va face ȋmpreună cu echipa Super Neatza ghidul grătarului de Paște, ȋn vreme ce realizatoarea rubricii de parenting, Ruxandra Luca, va veni cu sfaturi despre cum pot ȋnvăţa cei mici să fie generoși. Alături de Razvan si Dani vor fi şi Paula Seling, Diana Mihăilă, expert în organizare, dar şi medicul Anca Hâncu, care le va prezenta telespectatorilor o reţetă de pască recomandată de nutriţionişti.

Citește și: Micuțul Tiago, apariție adorabilă la Super Neatza. Ce a făcut fiul lui Dani Oțil în direct: „Tati, aplauze!”

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

Sâmbătă, în ajun de sărbătoarea Paștelui, de la ora 16.00, telespectatorii sunt invitaţi să ia parte la un concurs-spectacol, unde două echipe vor concura pentru a pregăti cea mai arătoasă masă de Paște. Cu Răzvan și Dani la cârma show-ului, gașca Super Neatza promite trei ore pline de distracție şi voie bună. Alături de gazde sunt Alina Pușcaș, Bella Santiago, Pepe, Ana Ionescu, Daiana Anghel, Jean de la Craiova, Mălina Avasiloaie și Taraful Năsturică.

În prima zi de Paşte, de la ora 09:00, simpaticiii matinali îi invită pe telespectatori să petreacă Sfânta zi împreună, în familia Super Neatza. Gaşca de weekend, ȋn frunte cu Diana, Ilona, Florin și Cuza sunt gazdele unei super petreceri tradiţionale. Nu lipsesc nici invitaţii speciali: Ana Baniciu, Ionel Tudorache, Codruţa Filip și Daniela Gyorfi.

Tot duminică, de la 16.00 şi până la 19.00, Răzvan şi Dani, alături de echipele lor, se întrec, într-o ediţie specială, pentru Oul de Aur. Provocările vor fi neașteptate, iar creativitatea va fi la mare preț. Totul pentru a câștiga competiția. Printre invitații care le vor trece pragul ȋn zi de sărbătoare se numără Oana Matache, Barbara Isassi, Alina Sorescu, Anda Adam, Diana Matei, Ruby, Cristi Iacob, Mihai Petre, Emi (Noaptea Târziu) și Damian Drăghici.

Citește și: Magicianul Robert Tudor a venit la Neatza cu fiica lui ca asistentă. Momentul adorabil cu Ade și tatăl ei: „Cu cine semeni tu?”

Luni, de la ora 08:00, distracţia continuă ȋn platoul de la Super Neatza, unde Răzvan şi Dani celebrează a doua zi de Paşte alături de invitaţii lor speciali. Liderii diminetilor perfecte aduc astfel atmosfera festivă în casele tuturor românilor, cu ediţii speciale, de sărbătoare, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, la Antena 1.

Florin Ristei și Radu Bucălae au povestit despre momentele în care Internetul le-a jucat feste. Cum ar fi putut evita s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x