Antena Căutare

Fitness la Neatza cu Răzvan și Dani cu Diana Stejereanu! Exerciții sexy cu mingea fitball

Instructorul de fitness, Diana Stejereanu, a prezentat la Neatza, alături de Cătălin Oprișan, Ramona Olaru şi Amalia Ștefania exerciții pentru coapse, abdomen și echilibru cu mingea fitball.

Instructorul de fitness, Diana Stejereanu, a prezentat la Neatza, alături de Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, Ramona Olaru şi Amalia Ștefania exerciții pentru coapse, abdomen și echilibru cu mingea fitball.

Diana Stejereanu le-a pus pe fete la niște exerciții sexy pentru tonifierea corpului folosind mingi de fitball. Fetele s-au descurcat de minune în ciuda accesorului de fitness care nu le prea suținea.

Cătălin Oprișan a fost și el implicat, la început ca trepied pentru microfonul Dianei, ca mai apoi să facă și el exercițiile cot la cot cu fetele, dar pe o minge de fotball.

Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ipostaze incendiare! E sexy și face curățenie! - Video... Una dintre fetele de la Neatza a rămas fără sutien, după ce Răzvan Simion și Cătălin Oprișan au pescuit „la linguriță” î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x