Antena Căutare

Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei, se pregătesc de nuntă. Actrița și-a ales deja și rochia de mireasă pe care le-a arătat-o, în premieră, colegilor ei de la matinal. Reacțiile lor au spus totul atunci când au văzut ce va purta vedeta în ziua cea mare.

colaj foto ilona brezoianu si florin ristei si elida toma la neatza Galerie
Ilona Brezoianu i-a arătat lui Florin Ristei ce rochie de mireasă va purta la nunta cu iubitul ei, Andrei | Antena 1

Bat clopotele de nuntă pentru Ilona Brezoianu! Îndrăgita actriță și iubitul ei, Andrei, se pregătesc de marele eveniment, iar vedeta este din ce în ce mai emoționată. Deși aceasta este destul de discretă și își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, în această dimineață, la Super Neatza, ea a dat din casă.

Ilona Brezoianu a recunoscut că și-a ales deja rochia de mireasă și chiar le-a arătat câteva fotografii cu piesa vestimentară colegilor ei de platou. Reacțiile lor au fost pe măsură!

Citește și: Ilona Brezoianu a publicat o poză rară cu iubitul ei. Imaginea care i-a luat prin surprindere pe fanii actriței

Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Cum a reacționat Florin Ristei când a văzut-o

În cadrul ediției Super Neatza din 19 mai 2024, Ilona Brezoianu le-a făcut o surpriză uriașă colegilor ei de la matinal. Prezentatoarea nu a mai rezistat și le-a arătat celor prezenți în platiu la acel moment imagini cu rochia ei de mireasă. Totul a fost în direct, iar reacțiile celor din jur au fost savurose.

În timp ce pe fani îi va lăsa să descopere piesa vestimentară cel mai probabil în ziua nunții, ea a ținut să-i ceară părerea și fashion editorului Ellida Toma. Astfel, telespectatorii au putut să afle câteva detalii, în premieră, despre cum va arăta rochia de mireasă a Ilonei.

„Să își dea lumea seama după reacția ta dacă e bine”, a spus gazda matinalului în timp ce îi arăta creatoarei de stil rochia.

„Îmi place foarte mult. Și ți se potrivește. Este exact pe stilul tău. Te văd cu rochia asta. O să fie o mireasă din toate punctele de vedere. Pentru că se simte bine, dar și arată minunat. Și-a ales o rochie care se potrivește perfect stilului ei”, a precizat specialistul de rochia de mireasă a Ilonei.

În timp ce toți din jur s-au entuziasmat, Florin Ristei a avut cea mai adorabilă reacție. „Eu cred că o să plâng. Nici nu o să pot să cânt. O să plâng când o să te văd așa”, a spus Florin Ristei când a văzut rochia pe care colega și prietena lui o va purta în ziua nunții ei.

„Gata, plec că m-am emoționat”, a mai spus Ilona Brezoianu care se pregătește de nuntă.

Citește și: Ilona Brezoianu, sărut pasional cu iubitul său. Cum arată bărbatul care a cucerit-o și cum s-au fotografiat cei doi

Florin Ristei va cânta la nunta Ilonei Brezoianu cu iubitul ei, Andrei

Ilona Brezoianu este extrem de îndrăgostită și este pregătită să facă pasul cel mare. Invitată alături de Florin Ristei în podcastul La Țocii, coechipierul ei de la Te cunosc de undeva! a dat-o de gol că va avea nunta pe 20 iulie 2024.

De asemenea, artistul a mai spus și că îi va cânta Ilonei la nunta cu iubitul ei, Andrei.

„Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exlamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a spus Florin Ristei.

„Dar să vii fresh! Să nu vii obosit că mie trebuie să-mi cânți cum trebuie!”, i-a spus Ilona Brezoianu lui Florin Ristei, iar artistul i-a promis că așa va fi.

Când Romică Țociu a întrebat-o pe Ilona Brezoianu dacă este îndrăgostită, Florin Ristei a dat și el din cap aprobator:

„O văd că e îndrăgostită. De-aia am dat din cap și eu”, a spus concurentul de la Te cunosc de undeva!.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x