Antena Căutare

Martie este aici, iar Răzvan a împărțit ”un camion de flori”! Dani: ”Nu s-a putut abține! Vestitorul primăverii e ghiocelul și...Răzvanul”

Oficial, cel puțin din punct de vedere calendaristic, este primăvară, iar Răzvan Simion a venit, ca în fiecare an ”cu un camion de flori”. 

Oficial, cel puțin din punct de vedere calendaristic, este primăvară, iar Răzvan Simion a venit, ca în fiecare an ”cu un camion de flori”.

Ca în fiecare an, Răzvan a oferit flori tuturor femeilor din platou, iar Dani nu a ratat momentul să-l certe, mai ales că anul acesta a cumpărat și el mărțișoare.

”Nu s-a putut abține, nu s-a putut abține. Anul ăsta, după mai mulți ani, am cumpărat și eu mărțișoare, dar nu s-a putut abține să nu vină el cu camionul de flori.”, a mai spus Dani.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Ramona de la "Prietenii de la 11" este noua colegă a echipei de la Neatza: "V-am adus prăjituri și o șamp... Flavia Mihășan părăsește echipa ”Neatza”! Dani Oțil a făcut anunțul: ”Ne va privi de acasă, alături de burtica ei!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x