Antena Căutare

Adrian Teleșpan, unul dintre cei mai citiți autori din România! „Am pus cartea asta pe piață cu bucurie, nu cu teamă”

Scriitorul Adrian Teleșpan a fost invitatul rubricii de carte de la „Neatza”! Partenerul Anei Morodan în aventura „Asia Express” a vorbit despre romanul „Cimitirul”, cartea care l-a dus în topul celor mai citiți autori din România.

Scriitorul Adrian Teleșpan a fost invitatul rubricii de carte de la „Neatza”! Partenerul Anei Morodan în aventura „Asia Express” a vorbit despre romanul „Cimitirul”, cartea care l-a dus în topul celor mai citiți autori din România.

Adrian Teleșpan, partenerul Anei Morodan în aventura „Asia Express” este în topul celor mai ctiți autori din România. În 2013 el a scris romanul „Cimitirul”. El spune, fără ocolișuri, ce crede despre religie, bani sex sau moarte.

„E o autobiografie fictivă. Unele dintre poveștile pe care le-am trăit cu adevărat sunt acolo, integral, nealterate. Altele, le-am luat și le-am dezvoltat în alte direcții care mi s-au părut mai interesante ca fir narativ.

Umorul e calitatea pe care o apreciez cel mai mult la mine, una pe care pot să o conștientizez foarte ușor. Mă bucur că am simțul umorului, nu vreau să pară că mă laud singur, dar au zis-o câteva mii de cititori. Oamenii mi-au zis că au râs foarte mult când au văzut cât de mult am suferit.”

În roman, Teleșpan nu s-a temut să-și mărturisească orientarea sexuală.

„Nu mi-a fost greu să-mi asum cine sunt în „Cimitirul”. Multă lume a zis că a fost un act de curaj, dar, din punctul meu de vedere, nu a fost un act de curaj. Știam că este o poveste mișto, ușor de citit, pe care pot să o înțeleagă toți oamenii și de care se vor bucura foarte mulți. Am pus cartea asta pe piață cu bucurie, nu cu teama că o să mă condamne oamenii prin prisma orientării mele sexuale.”

Adrian Teleșpan este un boem și spune despre el că îi place să trăiască bine. A fost producător de televiziune, a scris scenarii de film, are o activitate intensă în online, dar, cel mai mult, îi place să își petreacă timpul acasă, alături de Geta.

Geta? Cine-i Geta? Puteți afla, din materialul video de mai sus!

Flavia este deja o super mămică! Își dorește o naștere naturală, fără epidurală! „Asta îmi doresc, dar nu exclud...”... Nikos Vertis, celebrul artist din Grecia, interviu în exclusivitate: „Este a patra oară când vin în România, încep să mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x