Antena Căutare

Premieră! CRBL și Oase și-au făcut de cap ca „boșii” în videoclipul piesei „Cărămidă 9”: „Fă, Dooamne, să plouăăăăă”

Premieră la Neatza cu Răzvan și Dani. CRBL a lansat videoclipul piesei „Cărămidă 9”. Personajul principal al clipului este chiar Oase, prietenul și prietenul de aventură din Asia Express: Drumul Elefantului.

Premieră la Neatza cu Răzvan și Dani. CRBL a lansat videoclipul piesei „Cărămidă 9”. Personajul principal al clipului este chiar Oase, prietenul și partenerul de aventură din Asia Express: Drumul Elefantului.

CRBL și Oase trăiesc bine! În noul videoclip al artistului, lansat în ediția de joi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi se transformă în băiețași de bani gata: „De dimineață până seară mă gândesc/ Nu cum să fac bani, ci cum să-i cheltuiesc”.

Cum arată videoclipul piesei „Cărămidă 9” și cum și-au făcut CRBL și Oase de cap în rolul de băieți de bani gata, puteți vedea, în materialul video de mai sus.

Dani Oțil, primele cerințe pentru nuntă: „Pubere, să nu crezi că scapi de plic!”... Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat în junglă. Platoul e de nerecunoscut! „S-a ales aşa pentru că aici ne mâncăm unii pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x