Antena Căutare

Festin pescăresc cu preparate alese la Târgul de la Agronomie din București. Don Mariano: ”Românilor le place să trăiască bine!”

Românii îl sărbătoresc pe Sfântul Andrei, considerat ocrotitorul românilor, iar la Agronomie are loc un târg pescăresc. 

Ziua de 30 noiembrie, care este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, înseamnă, pentru românii care țin post, zi de dezlegare. Astfel, aceștia au voie să consume preparate din pește, iar Marian Duță, omul informat de la ”Neatza”, a fost la Târgul de la Agronomie din București, unde vizitatorii pot să deguste fel și fel de preparate din pește.

”De Sfântul Andrei, care este ocrotitorul românilor, la Târgul de la Agronimie este dezlegare de pește. Nouă ne place să trăim și să trăim bine.”, a spus Don Mariano.

Aflați mai multe detalii, în clipul de mai sus!

Cine-i as în bucătărie? Tinerii rămași în cursa pentru titlul ”Cel mai sexy tătic din România”, provocați să gătească în... Cel mai sexy tătic din România, desemnat în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”! Cristian Țărțăleanu are 40 de ani și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x