Antena Căutare

Momentul în care un puști de 11 ani, vicecampion mondial la skateboarding, sare cu placa peste Dani Oțil, în direct: ”Ai grijă. Dacă mă lovești, va fi nasol!”

Patric Iluț, un puști de doar 11 ani din Baia-Mare, și-a descoperit pasiunea pentru skateboarding la vârsta de cinci ani, iar acum e vicecampion mondial. 

Patric Iluț a obținut acest titlu în vara acestui an, iar acum, în direct la Neatza, el a vorbit despre succesul pe care l-a obținut.

”Am împlinit 11 ani de curând. Snowbord e cu o placă cu care merg pe placă. Snobord cross e cu viteză, cu cine ajunge primul jos. Nu părinții m-au pus să mă dau pe skate, ci eu m-am pus pe placă. Aveam cinci ani. La șase am început să mă dau cu snowboard. Cel mai tare premiu l-am obținut în Franța. M-am calificat la o olimpiadă, dar nu pot să particip că n-am 13 ani.”, a mărturisit el.

De asemenea, Patric l-a pus pe Dani să stea întins pe jos ca să sară cu placa peste el.

Ce a ieșit, vedeți mai sus!

Cum trebuie să-ți îngrijești tenul în sezonul rece. Sfaturi de care să ții cont pentru a-ți hidrata pielea, iar machiaju... Diana Stejereanu, cele mai simple exercții cu bățul de yoga. Iată cum să ai un trup perfect armonios!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x