Antena Căutare

Pepe, amintiri din copilărie: „Am filmat la o nuntă, apoi cu banii câștigați mi-am luat haine”

Pepe își aduce aminte cu drag de perioada copilăriei. La vârsta de 13 ani filma la nunți, iar din primii bani câștigați și-a luat haine.

Pepe, amintiri din copilărie: „Am filmat la o nuntă, apoi cu banii câștigați mi-am luat haine” Galerie
Pepe

Deși Pepe e genul care pierde mult timp la cumpărături prin magazine și îi place să vadă produsul înainte de a-l cumpăra, îi place și ideea de cumpărături online: „Astă e viitorul acum”.

Într-o discuție cu Răzvan, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, am aflat că din primii bani acesta și-a cumpărat o pereche de pantaloni raiați. La vârsta de 13 ani el se ocupa cu filmatul la evenimente, și din banii câștigați de la o nuntă acesta „s-a înțolit” cu hainele care erau atunci la modă.

De asemenea, a fost în preimieră când Pepe a cântat într-un depozit: „Am cântat la mare, la munte și peste tot, mai puțin într-un depozit. Am făcut asta acum!”

Recomandări pentru weekendul 16 - 17 noiembrie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber... Unde mergem în concediu? Cele mai spectaculoase destinații pentru sărbătorile de iarnă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x