Antena Căutare

Răzvan şi Lidia şi-au "spălat" rufele, în direct, la Neatza! Cine a ieşit cel mai ud?

Răzvan Simion şi Lidia Buble s-au confruntat într-o provocare care s-a lăsat cu hainele ude, la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Răzvan Simion şi Lidia Buble s-au confruntat într-o provocare care s-a lăsat cu hainele ude, la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Rând pe rând, fiecare concurent va trage câte o carte, cel care are o carte mai mare, are dreptul să îl ude cu un singur recipient pe celălalt. Recipientul va fi ales înainte de a trage cartea.

Primul stropit a fost chiar Răzvan, iar Lidia a fost drăguță și i-a turnat în cap.Tura următoare a fost câștigată de Răzvan, însă a ales să nu o stropească pe iubita sa și s-a udat singur. A treia oara Lidia a dorit să fie chit. Ultima tură a fost pierdută de Lidia și a fost stropită în mișcări de dans.

Lidia Buble, succes internaţional cu piesa "Margarita": "N-aş fi visat vreodată să ajung în Cuba"... Videoclip în premieră la Neatza cu Răzvan şi Dani! Mandinga lansează piesa "Nina Sincera"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x