Antena Căutare

Regula de care ține cont Dani Oțil în fiecare an de Moș Nicolae. Ce îi cumpără fiului său

Dani Oțil are o regulă de care țin cont cu strictețe în fiecare an, de Moș Nicolae. Prezentatorul de la Neatza că Răzvan și Dani a spus ce i-a cumpărat fiului său pe 6 decembrie, chiar la televizor.

Colaj cu Dani Oțil și fiul său la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Dani Oțil are o regulă de care țin cont cu strictețe în fiecare an, de Moș Nicolae | Antena 1

Dani Oțil a făcut mărturisiri neașteptate despre obiceiul său de Moș Nicolae, chiar în ediția de pe 6 decembrie 2023 din Neatza cu Răzvan și Dani. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că prezentatorul TV este asumat și deschis în ceea ce privește viața personală.

De când a devenit tată, soțul Gabrielei Prisăcariu radiază de fericire. Acesta se bucură din plin de fiecare moment alături de fiul său, iar drept dovadă stau pozele sale din mediul online sau aparițiile televizate din cadrul emisiunii la care este prezent aproape în fiecare zi.

Citește și: Ce relație există între Dani Oțil și soacra lui. Cât de bine se înțelege prezentatorul TV cu mama Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil se mândrește ori de câte ori are ocazia cu micuțul său. Cei doi petrec foarte mult timp împreună atunci când prezentatorul TV nu se află pe platoul de filmare. Deși își răsfață fiul așa cum știe el mai bine, partenerul Gabrielei Prisăcariu nu renunță la reguli.

În ediția de pe 6 decembrie 2023 din Neatza cu Răzvan, Dani Oțil a dat cărțile pe față. Aceasta a dezvăluit că are un obicei de care ține cont în fiecare an, de Moș Nicolae. Iată ce cadou îi face fiului său pe această dată.

Care este regula de care ține cont Dani Oțil anual, chiar de Moș Nicolae

Dani Oțil a mărturisit că de Moș Nicolae îi dăruiește micuțului său doar dulciuri, pentru a-i pune sub brad jucăriile și hăinuțele de Moș Crăciun. Mai mult, prezentatorul a declarat că el a „impus” această regulă în casă de când a devenit tată.

„Noi avem o regulă în casă... de Moș Nicolae doar dulciuri, dar s-a mai scăpat pe ici, pe colo. Eu am băgat regula! Păi ce mai dai de Moș Crăciun? Fi-miu acum află de Moș Crăciun, iar când a fost întrebat ce își dorește, el ne-a spus că vrea o carte!”, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, videoclipul amuzant alături de fiul său. Cum s-au filmat prezentatorul TV și micuțul Tiago

De curând, Dani Oțil a publicat pe contul de Instagram un videoclip amuzant în care apare alături de fiul său. Prezentatorul TV s-a filmat în timp ce își ține băiețelul în brațe cu un efect de Grinch.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și-a surprins soțul într-o ipostază despre care spune că e „probă de divorț”. Ce a făcut Dani Oțil în vacanță

Postarea lui a generat mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea fanilor. Aceștia au avut parte de o surpriză atunci când au văzut că cel care a distribuit videoclipul este chiar matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„M-am speriat inițial, dar apoi m-am amuzat!”, „Ce băieți simpatici”, „Serios?!” sau „Sub măști oare cine sunt? De la salată s-au înverzit oare?!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care nu s-au așteptat ca sub măștile de Grinch să fie Dani Oțil și fiul său.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum prepari cel mai delicios hamburger cu șnițel de pui. Secretul lui chef Nicolai Tand... Ramona Olaru, surpriză emoționantă de ziua ei onomastică. Ce i-au pregătit colegii de la Neatza: „Este visul tău de iarn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x