Antena Căutare

Rețetă de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv, preparată de Oana Trifu la Neatza cu Răzvan și Dani

Dacă ești în căutarea unui aperitiv delicios și spectaculos, îți oferim o rețeta de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv, preparată de Oana Trifu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Secțiune de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv din felii de pâine toast cu diverse umpluturi Galerie
Secțiune de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv preparat de Oana Trifu la Neatza cu Răzvan și Dani | Neatza cu Răzvan și Dani

Oana Trifu, specialist în schimbarea stilului de viață, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv, absolut fabuloasă și spectaculoasă.

Este un tort sărat din trei straturi având ca bază felii de pâine toast cu cereale și cu maia. Straturile dintre feliile de pâine sunt pe cât de simple, pe atât de delicioase.

Urmărește mai jos lista completă de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și tu celor dragi așa torta aperitiv delicios și foarte apetisant.

Citește și: Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios

Rețetă de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv - Ingrediente:

Ingredientele sunt simple și la îndemâna tuturor, cu toții le avem în frigider, sau în cămară. Și pentru că tot au fost Sărbătorile Pascale și ați rămas cu câteva ouă roșii neconsumate, este o modalitate de a le folosi la acest tort.

Pentru bază:

  • felii de pâine toast de cereale, cu maia

Pentru primul strat:

  • 2 ouă fierte
  • 2 linguri de maioneză
  • câteva măsline verzi

Pentru al doilea strat:

  • 1 dovlecel
  • 2 linguri de maioneză
  • 1/ 2 legătură de mărar verde

Pentru al treilea strat:

  • 300 gr cremă de brânză
  • 1/2 legătură de mărar verde

Pentru decor:

  • germeni de broccoli
  • 1 ou fiert
  • 1-2 ridichi roșii
  • castravete

Rețetă de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv - Mod de preparare

Pregătește o formă de tort cu pereții detașabili și diametrul de 24 cm. O poți tapeta cu hârtie de copt pentru a scoate tortul mai ușor din ea.

Cum se pregătesc cele trei umpluturi pentru tortul sandviș.

Pentru primul strat, curăță ouăle fierte și răzuiește-le într-un bol încăpator. Adaugă peste ele maioneza. Îndepărtează sâmburii de la măsline și toacă-le mai mărunt. Adaugă măslinele tocate în bolul cu ingrediente și amestecă totul până se omogenizează.

Citește și: Care este proporția alimentelor necesare organismului pentru a mânca sănătos

Pentru al doilea strat, spală bine dovlecelul și răzuiește-l într-un bol. nu este necesar să îndepărtezi coaja, pentru că este gustoasă și colorează frumos compoziția. Scurge bine răzătura de dovlecel și adaug-o într-un bol. Peste ea, adaugă maioneza și mărarul verde, tocat mărunt. Amestecă bine totul, până la omogenizare.

Pentru al treilea strat, doar amestecă crema de brânză cu mărarul verde, tocat mărunt.

Cum asamblezi deliciosul tort pentru micul dejun.

Așază la baza formei de tort un rând de felii de pâine toast. Peste acestea, întinde stratul din ouă fierte cu maioneză și măsline verzi. Așază al doilea rând din felii de pâine toast peste stratul de ouă cu maioneză și măsline. Întinde compoziția de dovlecel cu maioneză și mărar peste acestea și completează cu încă un rând de felii de pâine toast. Deasupra întinde crema de brânză cu mărar și presară germeni de broccoli peste ea.

Dacă iubești preparatele cu pește, nu ezita să încerci rețeta de pește la cuptor în sos de roșii cu usturoi.

Acum, decorează tortul aperitiv după propria imaginație cu un ou fiert feliat în patru, cu rondele de ridiche roșie și franjuri de castravete.

Pune tortul la rece pentru 30 de minute, înainte de a-l secționa. cei dragi, vor fi tare încântați de așa deliciu culinar.

Pentru mai multe detalii despre cum se prepară rețetă de tort pentru micul dejun sau tort aperitiv și pentru a nu pierde sfaturi importante de la Oana Trifu, accesează materialul video de mai sus.

Pentru că o zi bună începe și cu o gustare delicioasă, îți propunem să încerci o rețetă de fursecuri cu fulgi de ovăz și banane, simple și delicioase. sunt ideale servite dimineața la mic dejun, alături de un ceai bun.

Ediţiile speciale de Paşte Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă... Rețetă de bruschete cu pastă de măsline și salată caprese cu avocado, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x