Antena Căutare

Vladuț, bucătarul de la Neatza, a prăgătit o nouă rețetă: Pate de macrou - delicios și sănătos

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ouă, macro afumat, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de macrou".

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine ouă, macro afumat, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pate de macrou".

Pentru a prepara această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente: macroul afumat, dar și puțin somon, pentru că acesta este foarte interesant, nu numai pentru decor, dar și în compoziție, tăiat în cubulețe foarte mici, circa trei ouă fierte, alune caju, merișoare, lămâie și avocado și mascarpone.

Se începe prin a pregăti baza, respectiv tăiem avocado în cubulețe, presărăm lămâie, adăugăm nucile caju și merișoarele, ouăle fierte tăiate în cubulețe, pregătim din toate acestea o pastă iar apoi adăugăm peștele.

Se servește pe pâine prăjită și poate fi, pe lângă o gustare și un mic dejun sănătos, și o cină mai ușoară.

Concertul lui Ed Sheeran, motiv de ceartă între Răzvan Simion și Dani Oțil... Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie candidat la preşedinţia României, la Neatza cu Răzvan și Dani: Avem nevoie să ridi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x