Antena Căutare

O tânără a fost cerută în căsătorie în timpul unei razii a Poliției. Momentul emoționant a fost pus la cale de iubitul ei

Femeia a crezut că iubitul ei este urmărit de poliție, dar acesta a pus la cale cea mai frumoasă surpriză alături de oamenii legii! „Am fost puţin şocată”.

O tânără a fost cerută în căsătorie în timpul unei razii a Poliției.
O tânără a fost cerută în căsătorie în timpul unei razii a Poliției. Momentul emoționant a fost pus la cale de iubitul ei | Antena 3 CNN

O tânără din Baia Mare a avut parte de o adevărată aventură după ce iubitul ei a pus la cale un plan ingenios prin care s-o ceară în căsătorie!

Bărbatul a apelat la ajutorul poliției pentru a face ca momentul să fie plin de suspans, dar și pentru ca iubita sa să nu bănuie absolut nimic din ce avea să se întâmple.

Citește și: O mamă și patru copii, forțați să părăsească apartamentul Airbnb, după o descoperire înfricoșătoare. Au sunat imediat la poliție

Iată cum a decurs momentul emoționant pas cu pas!

O tânără a fost cerută în căsătorie în timpul unei razii a Poliției

Ideea bărbatului a fost cu totul deosebită, acesta folosindu-se de contextul că ar fi suspect de furt în timp ce o mașină de poliție îi urmărea în trafic.

După ce iubita sa a fost percheziționată, tânărul s-a decis să o liniștească dovedinu-i că totul a fost doar un pretext pentru a o cere în căsătorie.

„Am fost puţin şocată, ce-i drept, că nu am auzit să fie ceva în neregulă cu maşina sau mai ales, substanţe periculoase, nu, niciodată la noi!”, a spus tânăra cerută în căsătorie într-un mod spectaculos pentru Antena 3 CNN.

„Prima oară, m-am gândit să fac ceva diferit să o impresionez, ţinând cont că îmi doresc toată viaţa să fiu cu ea. În momentul când îmi pierdeam tatăl, a apărut ea în viaţa mea şi am simţit că Dumnezeu mi l-a luat pe tatăl şi mi-a dat-o pe ea şi am vrut să o impresionez” a menționat și viitorul mire, după ce iubita lui a spus marele DA, urmat de aplauzele polițiștilor și ale trecătorilor.

Citește și: O femeie este obligată de mamă să se căsătorească cu fostul surorii sale care a decedat. De ce nu îi respectă dorințele

„Ne dorim ca această zi să rămână memorabilă şi să fie un eveniment unic. Noi, poliţiştii, le dorim casă întemeiată pe iubire, preţuire şi respect”, a transmis și un membru al echipajului de poliție, complice la evenimentul fericit.

Tinerii se cunosc de trei ani, iar momentul emoționant era așteptat cu multă nerăbdare de către tânăra care a avut parte de o supriză la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

Cei doi se pregătesc acum de nuntă, iar primii invitați sunt polițiștii care au luat parte la urmărirea fictivă, și implicit, la minunata cerere în căsătorie.

Emoțiile s-au simțit atât de partea tinerilor miri, cât și de partea echipajului de poliție, dar și de martorii care au văzut cum a avut loc evenimentul pas cu pas.

Așteptările erau foarte mari, iar emoțiile și mai mari, însă totul s-a încheiat cu multă voie bună și cu fericirea celor doi viitori miri a căror poveste a fost simțită și auzită de o țară întreagă!

Citește și: O femeie și-a eliminat soacra din poza de la nuntă, iar soțul s-a enervat teribil. De ce a procedat astfel și ce i-a spus soacra

În ultimii ani, tinerii se gândesc la sute de metode inedite prin care să-și ceară iubita în căsătorie astfel încât să o impresioneze cu adevărat, iar de cele mai multe ori ideile sunt din ce în ce mai originale.

Ce se dă de pomană în Sâmbăta Floriilor. Gospodinele se pregătesc de acum... Când scăpăm de norul de praf saharian. Cât mai ține fenomenul în România, potrivit climatologilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x