Antena Căutare

Microsoft e interesata sa cumpere divizia de telefoane a Nokia pentru 30 miliarde de dolari

Bloggerul rus Eldar Murtazin, care a mai prevazut cu succes si alte decizii Nokia, spune ca Microsoft este interesata sa cumpere divizia de telefoane mobile a Nokia, citat de HotNews.



Murtazin spune ca acestea se grabesc sa faca tranzactia, mai ales ca au anuntat de 3 luni un parteneriat care va duce sistemul de operare Windows Phone pe telefoanele finlandezilor.

O eventuala cumparare a diviziei de telefoane Nokia de catre Microsoft ar fi benefica pentru ambele companii. Microsoft ar putea sa-si urce cota de piata care e in jurul a 5%, iar Nokia are sansa sa iasa din criza si sa ajunga pana la 20% pe piata de telefonie mobila.

Eldar Murtazin a mai preconizat faptul ca Nokia va pune Windows pe telefoane sau ca va renunta la brandul Ovi (ceea ce s-a anuntat oficial luni).

Foto:wadah-it.com

OMV a anuntat o majorare de capital de pana la 900 mil. €, plus o emisiune de bonduri hybrid... Competitivitate economica: Romania, pe locul 50 din 59 de state incluse in clasament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x