Antena Căutare

Petrom a scumpit din nou carburantii!

OMV Petrom a scumpit din nou benzina si motorina,  cu 9 bani/litru, invocand evolutia cotatiilor petrolului pe bursele internationale si prabusirea leului in fata dolarului american din ultimele saptamani.

Astfel, pretul "Benzinei standard 95" este 5,95 lei/litrul, al "Benzinei Extra 99", de 6,37 lei/ litrul, al "Motorinei Standard", de 6,00 lei/litrul, iar cel al "Motorinei Extra", de 6,23 lei/litrul. Conform OMV Petrom, preturile carburantilor pot varia usor de la o statie la alta, in functie de mai multi factori, precum locatia, traficul, etc..

OMV Petrom a mai scumpit carburantii pe 17 iulie, cu 9 bani/litru (benzina) si, respectiv, cu 8 bani/litru (motorina), si, de asemenea, pe 9 iulie, cu 8 bani/litru.

Preturile la benzina si la motorina au crescut, de la inceputul anului si pana la jumatatea lunii iulie (fara ultima scumpire), cu 6.5% si, respectiv, cu 4.5%.

Leul se trezeste in fata monedei europene si a dolarului... "Profetul crizei": Euro va exista inca sase luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x