Antena Căutare

Ponta: Din 14 iunie 1 miliard de euro vor fi la dispozitia noastra, bani de la Banca Mondiala

Victor Ponta a facut marti seara o serie de declaratii despre situata economica a Romaniei. Conform INS, tara este in continuare in faliment tehnic.

Situatia Romaniei este stabila, iar BNR-ul are in continuare toate mijloacele pentru a asigura aceasta stabilitate. [...] BNR-ul in colaborare cu Guvernul au instrumentele pentru a atenua efectele negative pe piata europeana.

Leul a avut o fluctuatie mult mai mica decat alte monede din zona.

Mai multa memorie si decenta le-ar prinde bine celor din Opozitie, PDL-UDMR ar trebui sa-si aduca aminte ca in cele doua ministre in care a fost faliment tehnic guvernarea le-a apartinut.

Am o veste buna: Maine in sedinta de Guvern vom aproba documentele necesare pentru cea mai mare linie de credit de 1 miliard de euro, pentru orice fel de necesitati. Este o suma de bani de siguranta pe care tara o poate accesa in orice moment. Din 14 iunie suma va fi la dispozitia noastra. Sunt bani "ieftini".

Ioan Mang mi-a cerut astazi voie sa renunte la functie.


Foto: Intact Images

Scenariul iesirii Greciei din "Zona Euro", din ce in ce mai posibil... Moody's retrogradeaza 26 de banci italiene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x