Antena Căutare

Primaria Sectorului 3 prinsa cu "licitatia in sac" de CE!

Comisia Europeana a constatat deficiente intr-un contract pe bani europeni acordat de Primaria Sectorului 3 din Bucuresti si a solicitat Romaniei sa respectele normele UE in ceea ce priveste achizitiile publice.

Contractul in valoare de 110 milioane de euro a fost atribuit de Primaria S3 sub forma unui acord-cadru, cu o durata de patru ani, fara a se acorda firmelor participante la licitatie un termen suficient pentru pregatirea ofertelor, conform CE.

De asemenea, CE afirma ca Primaria S3 a modificat in timpul licitatiei caietul de sarcini, printre care criteriile de selectie, fara a publica modificarile in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), si apreciaza ca Primaria nu a putut efectua o evaluare obiectiva a ofertelor.

Daca autoritatile de la Bucuresti nu iau masurile necesare pentru a se conforma normelor UE in materie de achizitii publice in termen de doua luni, CE va putea sesiza Curtea europeana de Justitie.

Ambasadorul SUA: Romania trebuie sa continue reformele economice. Doar reducerea costurilor nu e o solutie... NOKIA: Pierderi de aproape 1 miliard de euro in ultimele trei luni din 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x