Antena Căutare

Proiectul “Piata Obor”, 100% ilegal

La mijlocul saptamanii trecute, reprezentanti ai Primariei Sectorului 2, ai Politiei Comunitare si cativa bodyguarzi au demolat ceea ce mai ramasese din Piata Obor pentru a face loc noului complex comercial aflat in curs de construire. Acest complex are insa o mare pro­blema: ignora normele urba­nistice, iar autorizatia sa de construire este suspendata inca de anul trecut.

Afacerea care i-a ase­zat la aceeasi masa pe primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, cu omul de afaceri Puiu Po­poviciu are la baza o lunga serie de ilegalitati.

Potentii "in­treprinzatori" nu tin cont de legea care reglementeaza do­me­niul public al statului, de nicio institutie abilitata in domeniul constructiilor si nici chiar de o decizie definitiva si irevocabila a instantei.

Tot articolul, in Saptamana Financiara

Cu doua luni inainte de „desfiintare“, ISCIR si-a cumparat sediu de 4 mil. euro... Romanii din strainatate ies din criza: 700 mil. euro trimisi acasa in iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x