Antena Căutare

Twitter, sub ancheta pentru practici anticoncurentiale

Comisia Federala pentru Comert din Statele Unite a inceput sa contacteze producatorii de software, intr-o investigatie preliminara referitoare la practicile de afaceri ale Twitter, pentru a evalua daca operatorul retelei de socializare limiteaza concurenta, potrivit unor surse citate de Bloomberg.



In ultimele luni, agentia americana a adoptat un rol mai activ in examinarea comportamentului unor companii mari de servicii pe Internet.

Saptamana trecuta, Google a anuntat ca a primit o citatie din partea agentiei, legata de o investigatie antitrust impotriva sa.

Purtatorul de cuvant al agentiei si cel al Twitter au refuzat sa comenteze.

Reteaua Twitter este folosita in prezent de 13% din populatia adulta din SUA care este activa online, numarul utilizatorilor fiind cu 8% mai mare comparativ cu luna noiembrie.

Citeste si Jurnalul

FOTO: productusp.com

Euro se apreciaza usor, leul ramane stabil in raport cu dolarul. Vezi cursul BNR!... Datoria Romaniei a scazut cu 3,5 miliarde lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x