Antena Căutare

17 persoane au fost ucise după ce un avion militar s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din Pakistan

Cel puțin 17 persoane au fost ucise după ce un mic avion militar s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din apropierea orașului pakistanez Rawalpindi.

Cel puțin 17 persoane au fost ucise după ce un mic avion militar s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din apropierea orașului pakistanez Rawalpindi.

Cinci membri ai echipajului și 12 civili sunt morți, a declarat presa locală citând o declarație a armatei.

Aeronava se afla într-un zbor de antrenament de rutină când s-a prăbușit și a declanșat un incendiu care a cuprins mai multe case. Nu a fost clar motivul care a provocat accidentul sau ce fel de aeronavă a fost.

Rawalpindi, lângă capitala Islamabad, este locul sediului armatei. Avionul, care făcea parte din unitatea de aviație a Armatei Pakistane, a coborât în ​​primele ore ale zilei de marți.

Un ofițer al armatei de la fața locului a declarat pentru presa Reuters că „a lovit partea clădirii și structura s-a prăbușit complet”.

17 persoane au fost ucise după ce un avion militar s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din Pakistan

Locuitorii din apropiere, s-au adunat în zona rezidențială unde a avut loc incidentul, a declarat agenția de știri AFP.

„M-am trezit la sunetul unei explozii uriașe”, a spus rezidentul Mohammad Sadiq. "Oamenii strigau. Am încercat să-i ajutăm, dar flăcările erau prea mari și focul prea intens."

Un alt rezident a spus că avionul ar fi luat foc înainte de a se prăbuși.

Un reporter de la AFP a spus că fumul se ridica încă din epave, adăugând că bucățile avionului erau vizibile pe un acoperiș din apropiere.

În 2010, o aeronavă operată de compania aeriană privată Airblue s-a prăbușit în apropiere de Islamabad, ucigând toate cele 152 de persoane la bord - cel mai mortal dezastru aerian din istoria pakistaneză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: BBC

Era bătută și amenințată cu moartea, zilnic. A cerut ajutorul polițiștilor, dar a fost amendată și gonită, pentru că „er... O vacanță cu sfârșit fericit pentru un profesor din Nebraska, după ce a găsit un diamant de 2.12 carate într-un parc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x