Antena Căutare

Canalul Mânecii: 20 de migranți au fost salvați de către autorități. Aceștia se aflau în stare de șoc

Douăzeci de migranți care încercau să traverseze Canalul Mânecii au fost salvați de pe o ambarcațiune care a rămas fără combustibil în largul localităţii Gravelines din nordul Franţei.

Douăzeci de migranți care încercau să traverseze Canalul Mânecii au fost salvați de pe o ambarcațiune care a rămas fără combustibil în largul localităţii Gravelines din nordul Franţei.

Câteva dintre persoane salvate se aflau într-o stare ușoară de hipotermie dar și de șoc, a declarat prefectura maritimă pentru Canalul Mânecii şi Marea Nordului într-un comunicat.

Ambarcațiunea a fost localizată de un elicopter al marinei naționale franceze, iar apoi salvată de către o navă de patrulare a autorităților vamale.

Cei 20 de migranți au fost luați în sarcina pompierilor și a poliției de frontieră.

Români, blocați pe aeroportul din Madrid! Au dormit pe jos, cu copiii lor! Video... Un avion a aterizat de urgență pe aeroportul din Valencia. Cabina pasagerilor s-a umplut de fum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x