Antena Căutare

60 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a. Rochia si alte obiecte purtate la incoronare, expuse la palatul Buckingham

Un alt eveniment regal va incepe sambata la Londra. Palatul Buckingham va gazdui o superba expozitie ce cuprinde obiecte regale, folosite de Regina Elisabeta a II-a si de invitatii sai, la incoronarea acesteia din 1953.

Piesa centrala a expozitiei este rochia purtata de Majestatea Sa Regina la incoronare si roba de stat. Rochia incorporeaza insemne nationale si este o piesa cu o broderie fantastica.

Curiosii vor putea vedea atat coroana regala, cat si tinutele altor membri cheie ai familiei regale, printre care printul Charles si printesa Anne, copiii Reginei.

Tot in cadrul expozitiei, vizitatorii vor putea admira un set de diamante, colier si cercei, purtat de Regina la incoronarea sa in 1953, dar si rochiile doamnelor invitate la eveniment si serviciile folosite de oaspeti la ceremonie.

Expozitia inedita care marcheaza 60 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a se deschide pe 27 iulie si va putea fi vizitata timp de doua luni.

Foto: Pinterest

Accidentul de tren anuleaza festivalul Sfantului Iacob din Compostela... Vitezomanul care a cauzat tragedia feroviara din Spania: “Am gresit atat de mult! Vreau sa mor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x