Antena Căutare

A murit Charles Manson, unul dintre cei mai periculoși asasini în serie. Victima lui a fost și actrița Sharon Tate, însărcinată în 8 luni

Charles Manson, cunoscut în cultura americană ca unul dintre cei mai periculoși oameni în viață, a murit ieri la vârsta de 83 de ani. El a fost condamnat la 40 de ani de înschisoare după ce a asasinat 7 persoane, inclusiv pe Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, însărcinată în 8 luni.

Charles Manson, cunoscut în cultura americană ca unul dintre cei mai periculoși oameni în viață, a murit ieri la vârsta de 83 de ani.

El a fost condamnat la 40 de ani de înschisoare după ce a asasinat 7 persoane, inclusiv pe Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, însărcinată în 8 luni.

El a fost internat la spitalul Bakersfield din California la începutul acestei luni, potrivit BBC.

Charles Manson a fost condamnat la moarte, împreună cu patru discipoli ai săi, în 1969, pentru asasinarea a şapte persoane. Ulterior, li s-a dat închisoare pe viaţă.

Spunea despre el că este reîncarnarea lui Iisus și astfel a convins câțiva adepți să i se alăture și au format Familia Mansion.

Foto: Wikipedia

Papa Francisc a invitat la masă 1.200 de oameni săraci şi fără adăpost, într-una dintre sălile de audienţe de la Vatican... Decizie istorică! Ministrul Sănătății din Franţa și-a exprimat intenția de a interzice fumatul în filme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x