Antena Căutare

Asasinul lui John Lennon ramane in spatele gratiilor

Cererea de eliberare a asasinului lui John Lennon, Mark David Chapman, a fost respinsa de catre autoritati pentru a sasea oara.

Chapman este tinut intr-o celula speciala a inchisoarii Attica din New York, gratie notorietatii dobandite. Acesta lucreaza acolo ca portar, face curat in birouri si isi ajuta colegii de detentie intr-una din bibliotecile inchisorii specializate in legislatie.

Faimosul detinut a fost condamnat pentru uciderea lui Lennon la o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare, cu prelungire pe viata si va mai ramane in arest pentru cel putin 2 ani de acum inainte. Cazierul lui Chapman este "curat", cu exceptia unor violari minore ale regulamentului intern al inchisorii.

Sotia fostului membru Beatles, Yoko Ono, care s-a opus constant eliberarii lui Chapman, a trimis din nou o scrisoare comisiei care analizeaza cazul, pentru a mentiona ca parerea ei nu s-a schimbat. Urmatoarea audiere a detinutului a fost stabilita pentru august 2012.

West Nile a facut 3 victime in Turcia... Minerii blocati intr-o mina din Chile au urmarit un meci de la 700 metri adancime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x