Antena Căutare

Asistenta medicala care a dezvalut informatii despre ducesa de Cambridge a fost gasita moarta

Asistenta medicala care a fost pacalita de doi prezentatori de radio australieni si a dat informatii confidentiale despre starea de sanatate a lui Kate Middleton a fost gasita moarta. Anuntul a fost facut de reprezentantii Spitalului Regele Eduard al VII-lea, unde aceasta lucra.

Asistenta medicala Jacintha Saldanha s-ar fi sinucis. Asta rezulta din primele cercetari ale politiei, care nu considera ca moartea ei este suspecta.

Femeia a fost gasita in stare de inconstienta in apropierea spitalului in care lucra. Paramedicii au incercat sa o resusciteze, dar nu au reusit sa o readuca la viata.

„Jacintha a lucrat la Spitalul Regele Eduard al VII-lea mai bine de patru ani. A fost o asistenta excelenta si foarte respectata si populara printre toti colegii", se arata intr-un comunicat al unitatii spitalicesti, citat de The Sun.

Foto: Hepta

Unda verde la marijuana. Deputatii cehi au aprobat utilizarea plantei in scopuri medicinale... Iarna a cuprins cea mai mare parte a Europei. Cum va fi vremea in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x