Antena Căutare

Au sosit in tara primii romani care au decis sa paraseasca Fasia Gaza

23 de romani s-au intors in aceasta dimineata din Fasia Gaza. Acestia au calatorit cu o cursa a unei companii aeriene egiptene si au aterizat pe aeroportul Otopeni, relateaza Antena 3.

In ultimele zile, raidurile aeriene ale armatei israeliene au fost indreptate si catre orase din palestina in care traiesc si familii de romani. Acestia spun ca nici macar nu au adaposturi subterane pentru a se feri de bombardamente.

Romanii din Gaza spun ca el mai greu este noaptea, iar copiii sunt cei mai afectati. In cursul noptii incep de multe ori, cand copiii vor sa doarma, cand vrem sa ne odihnim dupa o zi intreaga de bombe. La inceput le spuneam ca este vorba de tunete, fulgere. Acum stiu ca sunt rachete", a declarat pentru Anetan 3 Simona Gaben, romanca din Fasia Gaza.

Mai multi romani s-au refugiat in Egipt. Cei care vor sa se intoarca in Romania pot primi asistenta din partea autoritatilor.

Nu s-a ajuns inca la un acord privind incetarea focului, iar aviatia israeliana si-a continuat atacurile. Cladirea in care se afla birourile agentiei France Presse a fost lovita in timpul bombardamentelor.

O tentativa de atac terorist dejucata in Polonia. Un individ planuia un atentat asemanator cu masacrul savarsit de Ander... Vulcanul Tongariro a erupt cu nori de cenusa, dupa ce “a dormit” un secol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x