Antena Căutare

Azerbaidjan: Eurovision, vizat de un atac terorist

Autoritatile din Azerbaidjan au anuntat ca au dejucat un atentat terorist in timpul concursului Eurovision. In urma operatiunii, ministrul Securitatii Nationale de la Baku a declarat ca au fost retinute 40 se persoane. "Obiectivul principal al gruparii a fost de a comite un act terorist in timpul Eurovisionului", a potrivit unui comunicat.

Conform autoritatilor azere, teroristii vizau un atentat chiar in sala de concert Crystal Hall, unde se desfasura concursul, precum si atacuri impotriva presedintelui Ilham Aliev, a unui post de politie si a unor hoteluri in care erau cazati straini. Membrii gruparii aveau bilete la Eurovision si, unii dintrei ei, au opus rezistenta in mementul arestarii.

Ministrul azer al Securitatii Nationale a explicat ca a optat sa dea publicitatii aceasta informatie abia acum pentru a nu se crea panica si nu se afecta desfasurarea evenimentului.


Foto: Intactimages / EPA

Ioana d’Arc, sfanta, eroina nationala sau doar o schizofrenica?... Grupul Bilderberg: Summit secret, in SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x