Antena Căutare

Barack Obama: "Meseria de presedinte? Cea mai buna din lume!"

Larry King, celebrul prezentator al CNN, a aniversat joi seara, la Washinghton, 25 de ani de la debutul emisiunii pe care o gestioneaza - " Larry King Live ". Prilejul i l-a adus in fata microfonului, pentru un interviu, pe presedintele Barack Obama. In timpul dialogului, presedintele SUA a vorbit despre situatiiele de pe teatrele militare operationale ale SUA, despre criza economica, despre Golful Mexic, dar si despre „meseria de presedinte”!

"Este un privilegiu sa te trezesti in fiecare dimineata, sa stii ca servesti poporul american si ca ai posibilitatea de a face viata altora mai buna", a spus Obama in debutul dialogului. Conform sefului statului, in ciuda starii de urgenta din Golful Mexic, a amenintarilor globale, a situatiei din Coreea de Nord si Iran, dar si a bataliile politice din Congres, continua sa ramana fidel crezului sau: fii cel mai bun din lume!

Raspunzand la remarcile facute de King despre datele recente din sondajul efectuat de CNN, care indica faptul ca ratingul de support a presedintelui American este de 48%, Obama a remarcat ca este un rezultat bun: "Avand in vedere tot ce se intampla acum , ratingul meu este normal".

Conform datelor publicate in ianuarie a sondajului Gallup, citat de rian.ru, in februarie 2010 ratingul lui Obama a fost de aproximativ 57%.

In momentul in care Obama a ocupat Biroul Oval, 63% dintre americani aveau incredere in el. Scaderea ratingului a vut loc in trimestrul trei si patru din 2009, motivele fiind date de economia slabe si de incapacitatea administratiei de a se reduce somajul, care este de 10%.

La acest sondaj Gallup au participat 40 de mii de americani, el fiind produs intre octombrie 2009 - ianuarie 2010. Sondajul s-a efectuat telefonic.

Sursa: Jurnalul National

Sanse de 50% ca Grecia sa iasa din zona euro... Pericol iminent in Ecuador: un vulcan risca sa eurpa in orice moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x