Antena Căutare

Bătaie în avion! Pasageri ai unei aeronave s-au lovit în timpul zborului. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! - Video

O bătaie ce a avut loc între pasageri ai unui avion ce a decolat din Barcelona, Spania, a fost filmată, iar imaginile șocante au fost publicate pe internet și au devenit virale.

O bătaie ce a avut loc între pasageri ai unui avion ce a decolat din Barcelona, Spania, a fost filmată, iar imaginile șocante au fost publicate pe internet și au devenit virale.

În imaginile video se vede cum o femeie așeztă pe un scaun încearcă să lovească pasageri așezați în fața ei, după ce avionul a decolat din Barcelona, îndreptându-se către Kiev, capital Ucrainei.

Apoi, se vede cum un pasager a intervenit, și el agresiv, prinzându-i mâna femeii agresive, atunci când aceasta a încercat din nou să lovească.

Femeia poate fi auzită strigându-I obscenități însoțitoarei de zbor Lidiya Polyanskaya, o fostă prezentatoare de televiziune din Ucraina, atunci când aceasta a intervenit.

Nu se știe cu certitudine când s-a petrecut acest conflict sau pe ce linie aeriană.

Femeia din cauza căreia a izbucnit conflictul s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Ea a fost arestată după ce a aterizat avionul în Kiev.

Imagini neoficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, dezvăluite! O femeie blondă misterioasă a captat atenți... Aceasta este țara în care mamele își omoară bebelușii pe bandă rulantă: "Nu pot să am un bebeluș acum, sunt în ulti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x